Weddekor – Esküvő és rendezvény dekoráció

Esküvő, rendezvény – ahogy Te szeretnéd!

Kezdetben egyéni vállalkozásban szereztük tapasztalatainkat rendezvények szervezésében, lebonyolításában, majd egyre több esküvői munka folytán olvadtunk önálló cégformába dekoráció és rendezvénytechnika bérbeadásával, elkészítésével foglalkozva. Látva azt, hogy sok esetben irreleváns árakkal a piac nem megfelelően struktúrált, igyekszünk nem csak jól csengő módon, hanem valóban baráti árakat kínálni. Mi sem bizonyítja, hogy minden csomagajánlatunk fix és plusz hozzáadott költségektől mentes.

Bízunk benne, hogy a adatlapunk áttekintése után felkeres minket, hisz kis csapatunkkal és évről évre egyre nagyobb méreteket öltő kínálatunkkal azon vagyunk, hogy az Ön nagy napját is egy igazán szép és igényeihez igazodó dekorációval lássuk el.

Weddekor - Esküvő és rendezvény dekoráció
DEKORÁLÁS

Csomagajánlataink az esküvő dekoráció elkészítését tartalmazzák, így az esküvőt megelőző, vagy az adott napon felkészítjük esküvője színhelyét a Nagy Napra. A bontásnak külön költsége nincs.

BÉRLÉS

Dekoráció bérlése esetén lehetőség van országos kiszállításra (futárszolgálattal), vagy személyes átvételre székhelyünkön. A csomagajánlatok a kiszállás/szállítás költségét tartalmazzák.

Elérhetőségek:
Telefonszám: +36 20 424 4818
E-mail: info.weddekor@gmail.com
Cím: 2092 Budakeszi, Meggyes utca 22.
Szolgáltatások:
Dekoráció

Vélemények, értékelések