Szelence Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda

MITŐL KÜLÖNLEGES EGY ÁLTALUNK SZERVEZETT ESKÜVŐ?

A FIGYELEMTŐL ÉS A GONDOSKODÁSTÓL

Ha szimpatikus számotokra egy kellemes beszélgetés során tervezgetni, az álmodozás, készülődés szépségét megélni, de az időigényes keresgélés, egyeztetések gondjától megszabadulni, ránk számíthattok. Tapasztalatunkkal segítünk, hogy az ünnepet gondtalan, feszültségtől mentes módon élhessétek meg, csak önmagatokra és szeretteitekre figyelve; hiszen számunkra a legfontosabb, hogy minden körülmények között védjük az érdekeiteket.

STÍLUSOS ESKÜVŐ…
… DE HOGYAN?

A készülődés izgalma, a tervek szövögetése nagy kihívás, és nem is olyan könnyű feladat. Mitől lesz egy esküvőnek stílusa? Mennyire merjük megmutatni önmagunkat, egyéniségünket belevinni a nap eseményeibe? Mi tudjuk a választ a kérdéseitekre.
Szervezőként célom, hogy meghaladjam az esküvőtökkel kapcsolatos várakozásaitokat, és kreatív csapatommal egy szenzációs eseményt állítsak össze számotokra és szeretteitek számára. A megnyugtató érzést, gondoskodást kínálva, mely lehetővé teszi a gondtalan várakozás, vágyakozás időszakát, annak biztos tudatában, hogy a rendezvény szakmailag jó kezekben van.

ELSŐ TALÁLKOZÁSAINK

… alkalmával megismerjük egymást, beszélgetünk arról, hogy milyen esküvő jelenik meg álmaitokban. Egy kicsit szárnyalunk, ötleteket gyűjtünk, és kialakítjuk az esküvő stílusát, tematikáját. Közösen megálmodjuk azokat a részleteket, amelyek leginkább illenek személyiségetekhez, és amelyek elbűvölik majd vendégeiteket is.
Előre, aprólékosan kidolgozzuk a nagy nap forgatókönyvét.

A sok apró kis részlet így fonódik össze egy olyan esküvővé, ami biztonságot és kellemes szórakozást nyújt a nektek és vendégeiteknek.

Szelence Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda
Elérhetőségek:
Telefonszám: +36 30 590 4535
E-mail: info@szelenceeskuvo.hu
Cím: 4024 Debrecen, Csapó u. 1-3.
Szolgáltatások:
Esküvőszervező

Vélemények, értékelések