Egzotikus esküvő – Sri Lankán

Miért Srí Lanka?

Srí Lanka évezredes múltjával és csodaszép homokos partjaival ideális hely egy egzotikus esküvőhöz.

Sri Lanka, a hajdani Ceylon igazi trópusi paradicsom, az egzotikus buja növényzet és állatvilág, az érintetlen nemzeti parkok, a csodás teaültetvények, a dzsungelekben megtalálható számtalan vízesés, színek, illatok, a buddhista kultúra öröksége, a csodás templomok és ősi romok rabul ejtik az utazót. A sziget nem nagy, de bővelkedik látnivalókban, kincsekre bukkanhatsz itt.

Nem csak az esküvőtök megszervezésében tudunk természetesen segíteni, hanem a Sri Lanka-i sziget túra, körutazás, üdülés, nászút lebonyolításában is számtalan gyakorlati tanáccsal, útiterv- javaslatokkal, tervezéssel összefüggő tanácsadásban. Nem vagyunk magyar utazási iroda, így az utazásod egyéni döntés, és azt egyéni repülőjegy-vásárlással  tudod megkezdeni. Azonban Sri Lankán bejegezett cégünk révén  Sri Lankán reptéri transzfert, privát sofőrszolgáltatást, körutazást, szállást, stb, bármit tudunk részedre intézni, ha kéred, de természetesen az is lehetséges, hogy magadnak szervezed az utad.  Nálunk nincsenek kötelező csomagok,  mindent teljesen egyedileg, a te igényedre és elképzeléseidre szabva valósítunk meg, szívesen segítünk legjobb tudásunk szerint.

Egzotikus esküvő - Sri Lankán
Teljes körű esküvő szervezés

A sminkes, a fodrász az esküvő reggelén a rendelkezésetekre áll, a csokor már a szobátokban, az autó a kapu előtt vár Benneteket és a nap végeztével a hotel bejáratánál búcsúztok el tőle, Nektek semmiről nem kell gondoskodnotok.

A jeles nap

Mindent gondosan előkészítünk, minden részletre odafigyelünk, a teljes személyzet figyelme Rátok irányul ezen a csodálatos napon.

Elérhetőségek:
E-mail: info@eskuvo-srilankan.hu
Cím: Online cég
Szolgáltatások:
Esküvőszervező

Vélemények, értékelések